Женская поэзия

Башева Мириана (Basheva Miriana)

Оригинал материала находится по адресу:
www.freewebs.com/andimecaj/poezingaballkani.htm

MIRIANA BASHEVA

(Një nga poeteshat bashkëkohore më të lexuara të Bullgarisë)

 

 

Miriana Basheva është një nga poeteshat bashkëkohore më të lexuara të Bullgarisë. U lind më 1947 në Sofja, ka studiuar për Filologji Angleze në Universitetin e Sofjes San Klement. Poezitë e saj janë përkthyer në anglisht, frëngjisht dhe gjuhë të tjera evropiane.

 

Назад к списку

Поиск

Письмо автору
Карта сайта
 1
eXTReMe Tracker