(Majlinda Bashllari)

:
andimecaj.webs.com/poezishqipe.htm

MAJLINDA BASHLLARI

Majlinda Bashllari ka mbaruar studimet në universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan. Qysh prej Majit të vitit 2001 jeton në Toronto, Kanada. Shkruan poezi, prozë dhe ese. Bashkëpunon me revistën letrare ARS.

 1
eXTReMe Tracker